Välkommen  Att bli fri..

   
   

     

Omdöme från kunder

 

Helnöjd:

Blev äntligen hjälpt

Nytänkande, medmänsklig, mycket skicklig terapeut. Ser till helheten, vet precis vad som behövs. Kan inte tänka mig någon bättre!

Maria Andersson:

Hos Ylva-Charlotte upptäcker jag världen med nya ögon, och jag vill bara fortsätta veta mer hela tiden.

Tiden stannar upp ändå går timmen alldeles för fort.
Jag längtar meddetsamma till nästa samtal, känner mig glad och kan andas lätt igen.
Det bara sprider sig en stor trygghet inne i mig.

Fredrik Nilson:
TACK! Livet, here I come!!

Carita:

Alltså det är så fantastiskt nu när jag vet vem jag riktigt är!!
Livet blir ju så lätt och roligt! Jag som har mått vansinnigt dåligt i så många år, och försökt lära mig hantera ett antal saker. Det har varit jobbigt och svårt att hantera och hantera och aceptera hela tiden.
Och så är det så här naturligt att bli av med det gamla svåra.
Tänk att jag verkligen kan uppleva att jag tar hand om mig på ett kärleksfullt och snällt sätt nu. Det som jag har längtat efter att kunna göra i alla år.
Å, jag älskar hela världen känns det som!!

Nilla:

Var slut, var fast i svarta hålet, var så dj-a ensam, trött trött trött, sjuka tankar, hatade mig, hatade alla ville dö men ändå inte. Mitt liv var sjukt patetiskt. Satt hemma hela dagarna.Nu e jag GLAD som Sven min spanielvalp. Har fått ett schysst jobb, sköna vänner och ska leva i 150 år till minst!!


Johan Sjölund:
Innan jag kom till Ylva-Charlotte på samtalen, så trodde jag att jag aldrig skulle kunna må bra. Ingen hade kunnat hjälpa mig tidigare och jag hade (liksom hon skriver om sina erfarenheter), också varit hos olika terapeuter, och hos många som jobbar alternativt, och jag hade läst böcker mm, så jag var på min vakt första gången jag besökte henne, beredd på att bli besviken igen. Men hon var så annorlunda än alla andra.
Man märker att hon verkligen vet saker som jag skulle tro säkert bara ett litet antal människor vet än så länge, om hur det går till att helt bli fri från alla sina rädslor och sjukdomar mm.
Hon arbetar utifrån en helt annan synvinkel och ett helt annat perspektiv än andra gör. Och jag vet ju själv nu att det är sant det hon skriver. Man blir alldeles fri från sin ångest och annat som är tungt! Och man känner sig glad och lugn.
Eftersom hon hittar på pricken det som det handlar om i grunden, så går det bara inte att komma tillbaka till det gamla svåra igen. I och med att jag förstår hur saker hänger ihop och har varit med om hela processen, så går det bara inte att må dåligt.
Det var också snabbt så att jag kunde vara delaktig i att hjälpa mig själv, så jag inte behövde bli så beroende av hennes hjälp. Och det var så förbaskat skönt att märka att jag kunde så enormt mycket mer än jag trodde. Och att jag kunde lita på mig själv. Jag märkte hur mycket jag kan och hur stark jag egentligen är.
Det kändes helt naturligt att gå till henne, hon blev på många sätt som en nära vän. Och vi skrattade mycket.
Jag säger bara Gå till henne! Ni kommer aldrig att ångra er. Hon är helt suverän!